Voi kun kaipaan aikaa kun sain olla kanssasi. Olla kahden. Unelmoida, haaveilla yhteisestä elämästä, yhteisestä kodista, omakotitalosta... Mitä keittiöön, millaisia hyllyjä, millainen sänky, montako huonetta... Yhteisistä matkoista, yhteisistä seikkailuista. Ulkoilusta yhdessä, käsi kädessä. Suruistani huolimatta, haluaisin haaveilla, vielä kerran uskoa, toivoa, niin tahtoisin kanssas olla, Sua koskettaa, suudella...

Olen tuntenut Sun rakkautes, sen herisevän hymyn, sen lämmön ja onnen, kun painaudut mua vasten. Kuinka Sun heleä äänes kietoo mut pauloihinsa, kun kuiskuttelet mulle. Kuinka katsot mua syvälle silmiin. Kuinka taivutat päätäsi, vedät syvään henkeä ja puristat huuliasi yhteen hymyillessäsi kun ilmestyn yllättäen sua ilahduttamaan. Kuinka suupieleni karkaavat hymyyn kun saavun luoksesi, kuinka kevyt ja onnellinen olo minulla onkaan. Pysäytät mun ajan, kello karkaa aina, aina aika loppuu kesken. Kumpa voisin kokea sen vielä kerran. Hivelen niskaasi, juuri ennen suudelmaa. Kuinka käsittämättömän paljon olen saanut kokea kanssasi niin lyhyessä ajassa, kuinka romanttisia hetkiä olenkaan saanut viettää, lounastaa kanssasi järven rannalla, istua rantakivellä sylikkäin. Pyöräretkiä, kätköilyä, suppailua, kiipeilyä, elokuvia, leffassa ja kotona, tanssia, lounaita, tunneleita, siltoja, laitureita, tiheikköjä, polkuja, torneja, puiston penkkejä, makuupusseja, kallioita, kuusikoita, kesällä ja talvella, ratakiskoja, näköaloja, hetkiä tien päällä autossa ja jalan pientareella... Soi Iggy Popin The Passenger... And everything was made for you and me... Yhteisiä kauppareissuja, hetkiä hyllyjen välissä... Muistot hetkistä lämmittävät. Kuinka tein Sulle pitsaa ja piirakkaa, kirjoittelin runoja, kuinka syötit mulle pätkiksiä, kuinka kakku levisi autoon, kuinka onnistuit sotkeen mun vaatteet, yhteisiä hetkiä oluella, yhteisiä kuvaussessioita. Sun kanssa jokainen päivä on ollut seikkailu. Ja niin onnellinen Sinä, niin onnellinen minä, Me... Sen kaiken tahtoisin takaisin ja enemmän, kokea vielä kaiken tuon uudestaan ja kaiken mitä emme vielä ehtineet. Unelmoin... Ja se loputon tsättäily, kuinka sitä kaipaankaan, Sun rakkautta tihkuvia stickereitä, vihjailuja, päivän kuulumisia, ajatuksia, keskustelua musiikilla, kuvia, ääniviestejä, videoita, hoidettavia asioita, arjen jakamista, menojen suunnittelemisia ja ennenkaikkea sitä innostunutta odotusta kun saan nähdä Sut. Voi, ikävöin Sua niin Rakas. Kuinka välitöntä, helppoa ja lämmintä kaikki on kanssasi ollutkaan. Sitä kaikkea hyvää Sinä merkitset minulle, sitä ja niin paljon muuta.

Niin hyvä ihminen olet, niin huolehtiva, niin lämmin. Aina välittämässä, aina huolehtimassa, aina ahkeroimassa. Vaikka olet poissa luotani, olet ikuisesti mun unelmani, mun rakkaani. Täytät mun sydämeni, juuri Sinä, ei kukaan muu. Kumpa saisin Sut takaisin. Kumpa voisin kertoa sulle, mitä kaikkea merkitsetkään. Kumpa voisin viettää loppuelämäni kanssasi, katselen sitä kuvaa, missä suutelemme, taas itkettää. Niin paljon olen myötäsi menettänyt.

  - Rakastan Sinua